קבוצת WBD טכנולוגיות רוכשת את סוכנות הדיגיטל Rancom creative

WBD טכנולוגיות בע"מ הינה חברה טכנולוגית המספקת טווח רחב של שירותים בתחום הדיגיטל. במשך שנים, ליוותה החברה לקוחות רבים בתהליכי בניית הנכסים הדיגיטליים שלהן וסייעה להם להגיע לביצועים הגבוהים ביותר. משירותי אחסון אתרים ועד לבניית נכסים ושיווק דיגיטלי, WBD מובילה את תחום הדיגיטל בישראל. לאורך השנים, סיפקה החברה שירותים לעסקים מכל תחומי התעשייה – מבנק הפועלים וההסתדרות הלאומית ועד ל-Skechers ויאנדקס.  כעת, מרחיבה קבוצת WBD את היקף הפעילות שלה על ידי שיתוף פעולה עם שחקנית מובילה נוספת בתחום.

בימים אלו, רוכשת קבוצת WBD את סוכנות הדיגיטל Rancom Creative, הסוכנות המובילה בצפון הארץ. Rancom מתמחה בשיווק B2B בדיגיטל וסיפקה שירותים לחברות מובילות בתעשייה וביניהן קבוצת HOT, הקריון, קפה קפה ועוד חברות רבות אחרות.

איחוד של שני כוחות מובילים בעולם הדיגיטל

עסקה זו תאפשר לשתי החברות, שצברו ניסיון והישגים רבים בתחומן, לחבור יחד ולספק ללקוחותיהן שירותים מקיפים ומתקדמים מאי פעם. הידע הנרחב והמעמיק של קבוצת WBD בפיתוח פתרונות טכנולוגיים מתקדמים בתחום הדיגיטל עם מיומנויות וכלי השיווק והקריאטיב של Rancom, יאפשרו ללקוחות לקבל מעטפת שירותים רחבת היקף ולקבל את כל מה שנדרש לעסק כדי לבנות נוכחות דיגיטלית איכותית וליצור נכסים מניבים תחת קורת גג אחת.

מנכ"ל קבוצת WBD, פבל פליט, מסר בתגובה: "רכישת Rancom Creative פותחת בפנינו דלת חשובה להצבת יעדים חדשים עבור WBD. הניסיון והידע הרב שנצבר בתחום השיווק הדיגיטלי יאפשר לנו לפתח יישומים חדשים לפתרונות הטכנולוגיים שלנו ולספק ללקוחותינו שירותים מתקדמים, מקיפים ואיכותיים יותר".

חבילות הכל כלול לזמן מוגבל, חסכון של עשרות אלפי שקלים בחודש!

השאירו פרטים ונחזור אליכם בהקדם עם הצעה שאסור לפספס

ניהול ותחזוקה שוטפת של אתר האינטרנט; שרת וירטואלי פרטי בענן הכולל אבטחה, גיבויים, תחזוקה והתאמה מלאה לאתרכם; ניהול מדיה ברשתות חברתיות וקידום ממומן. החל מ-2,500 ש"ח בלבד בתוספת מע"מ לחודש.